31. okt. 2010

Happiiiiii Halloween!


Hehe, bare lige en ordenlig Halloween hilsen... Syntes dette billede er for fedt: Starbucks vs. Halloween XD

2 busy days

Vintage buksedragt, Gina Tricot dot-sweater, nye H&M strømpebukser og Quicksilver støvler

Ååh undskyld, havde lige andre ting at lave igår... ;) Skulle shoppe og til famile ting, hyggeligt(:
Derfor nåede jeg ikke at blogge, og fik ikke lige planlagt et indlæg... Men en blogpause er vel altid godt, eller, tit;)

Nåm idag har jeg denne vintage buksedragt på, som jeg hapsede til min mors tøjbytte dag og har arvet fra min "bonus farmor", som vi skulle spise frokost hos idag, og så tænkte jeg at det var idag jeg skulle have den på;D
Vi er lige kommet hjem, og skal egentlig lave lektier, men er i tvivl om noget med dem fordi det er gruppearbejde (m. Lenna) og så ville jeg lige logge ind og sige hej, mens jeg havde "chancen", for senere i aften skal vi snakke om opgaven... Den er til i morgen, hosthost, vi må vist igang ;P

Jeg har også mange andre ting at tage mig til i aften, men håber jeg kan vise jer mine nye køb (ikke fordi der er såå mange) men ellers bliver det i morgen.
For jeg har en smule travlt, i hvert fald med mit tempo;)

Og så er det jo Halloween og vintertid idag, og skole for første gang længe i morgen... puha;)

29. okt. 2010

øøøvv..

Et eller andet billede skulle jeg jo vise;) Dette er taget på mobilen (dengang den virkede) en sommerdag.

Øøv, så skulle vi ikke ud og shoppe idag alligevel... MEN jeg fik så til gengæld lavet kage med de store børn i børneren OG vi skal ud og shoppe i morgen i stedet, inden vi skal til min mormor og morfar hvor mine fætre også er ;D blir dejligt og hyggeligt(:
Nu skal jeg rydde værelset op, skrive "dagbog" for denne dag i praktik ugen og se om jeg kan få billeder og andre spændende sager fra min wc-døde mobil over til computeren, så de overlever... håber:) men tror ikke helt:(.......
Og SÅ kan jeg ellers gøre hvad jeg vil, det er vel weekend!? ;) hehmm..?! eller nej, skal også liige snakke med Lenna, men de jo meget hygge;)

Nice hairstyles






Sources:
1) Fashionlane via Trashed Fashion
Smukke fletninger.

Hvad mon jeg shopper lige nu? ;)

(planlagt indlæg, du)

28. okt. 2010

Shoppiiiiiiiiing tomorrow

Yuup, skal eenelig shoppe imorgen. Enten på Strøget og ellers på Fisketorvet- det afhænger af vejret. Bliver fedt.
Nogle ting jeg kunne tænke mig at købe og rent faktisk mangler er:
-Jeans der sidder perfekt
-strømpebukser, gerne varme her til de kolde måneder
-vinter støvler?
-halstørklæde(r)

Og mon ikke jeg også finder noget mere? ;)
Men skal jo nok samtidig også spare op til en ny mobil, efter at den havnede i los wc;)... hmm.. så kan ikke powershoppe. Men det er heller ikke lige så nemt når det "bare" er med hr. stedfar og lillesøsteren;P

Her er nogle fine strømpebukser til inspiration... mon jeg finder noget lignende?..





Sorces:
4) Momo
5) Backwaam via Chictopia
6) Amaican Apparal

Når nu man er blogger...

..så vil man jo godt tage a million pictures, og det er liidt svært at have et kæmpe spejlerefleks med rundt omkring, og derfor er det smart med ovenstående =)
Det er mit kamera, MEN det virker ikke.. så godt.. i vinters (i USA ;D) blev der nemlig spildt cola ud over... :(
Jeg har aldrig fået taget mig sammen til at få det til reparation eller købt et nyt... Men det ville jo være smart at have med til inspirerende billeder osv. fra "byen", for det er meget nemmere at have med sig og meget bedre billedkvali end en sølle mobilos- som idag er tabt i los wc, jamen flot Gunilla! ;).......

Nåm har været i børneren igen idag og derefter hos Lenna hvor vi har (forsøgt at) lave(t) lektier...
Og skal lave nogle flere om lidt, jepper, very funny;)

27. okt. 2010

Dotted


Ville lige vise de hersens vintage bukser, som jeg snuppede til min mors tøjbyt, og nærmest levede i her i ferien, i hvert fald oppe hos sted-bedsterne;)
De er lidt for store, medmindre jeg hiver dem op på maven eller putter dem i sokkerne;)
De er rigtig behagelige at have på og er sådan noget slags silke lignende stof.
Jeg tror godt jeg kunne finde på at have dem på til hverdag, men indtil videre har jeg kun haft dem på som hygge bukser;D

Har været lidt sløj i dag og her næsten ikke sovet i nat, men tog alligevel hen i børneren og slappede bare af med at tegne(: Tror jeg har fået 20 tegninger eller sådan noget, lidt sødt, hehe;)

Skal snart på arbejde, puh orker ikke rigtig, men der kan jeg jo også bare slappe af:)

26. okt. 2010

Sneak peak


..som de siger ;D
Mine øje-negle (:
Men I har jo set dem her, ikke? ;)

Altså, der er ikke så meget at vise i disse dage, eller i hvert fald ikke af outfits, da jeg jo er i praktik i en børnehave og derfor ikke gider gøre det store ud af mit tøj, da det bare bliver "pløret til" :D Men så må I få nogle inspirations billeder eller noget, ikke?

25. okt. 2010

Foto


Jeg har været til Foto idag. Der er på Ungdomsskolen og gratis xD
Vi har lært lidt om blænde og lukketid, eller, prøvet og lære det ;)
Her er nogle sjove billeder :) Nogle spøgelses agtige og nogle måske lidt kedelige.. hehe..
Det skal jeg helt sikkert gå til (:

Og så har jeg jo været i praktik idag! I en børnehave, det har jeg vist ikke fortalt endnu?
Det var i hvert fald rigtig sjovt, men nu vil jeg hurtigt tjekke de vigtigste blogs ud og så go to sleep :)
Hvis jeg kan.. Kunne sleeet ikke sove igår, selv om jeg gik forholdsvis tidligt i seng.. (sov dog også til kl. 12 igår, men tsk, tsk, det siger vi ikk til nogen ;D)

Ha en go aften :)

24. okt. 2010

Emmas tag-leg/blog-leg

Som jeg skrev tidligere idag har Emma tagget mig i en blog-leg! Det er min første blogleg, så blev meget glad da jeg opdagede det :D TAK Emma :)
Nå, hun beskriver legen sådan:
"Du skal vise de ting, som du allerhelst vil have som underholdning ombord på et fly. Det kan være din yndlingsbog, dit yndlingsblad - eller måske er du mest til en iPod eller kortspil? Med andre ord: Hvad vil du allerhelst hav med på din flytur? Når du har taget et billede af tingen(e) og begrundet hvorfor, får du lov at tagge videre. Du tagger så mange eller så lidt, som du nu ønsker."
Her er hvad jeg vil fordrive tiden i en flyver med:

Øverts fra venstre: kortspil, bøger jeg er igang med nu, hæfte med lege til ferien, 2 slags neglefile, iPod (+ vandmelon taske), Eurowoman og Woman, frugtstænger, håndcreme og nat briller.

Tættere på tingene :)

Kortspillet og ferielege-bogen er hyggelige at bruge med min lillesøster - og så skal man heller ikke hører på klager over at hun ikke har noget at lave ;P
Jeg tager altid bøger med, og hvis jeg skulle afsted lige nu, så ville jeg tage disse med, som jeg alligevel er igang med. Eller er kun i gang med den ene:)
Min iPod er også altid god at have med, dejlig afslappende med musik og man kan jo endda mindes gode tider m´ved at se de små videoklip, hvis der er nogen på iPoden vel at mærke;)
Frugtstænger er jeg næsten afhængig af, og de er nemme at spise hvis man enten er småsulten eller lækkersulten!
Natbrillerne taler vel for sig selv, ikk? xD
Og sidst men ikke mindst, et par neglefile! Dem burde jeg have med mig overalt, og dermed også ombord på en flyver;)
Og som en slags lille bonus: Jeg vil aldrig (mere) have falske negle på når jeg skal flyve! Taler af erfaring;) Sidst jeg skulle flyve havde jeg kunstige negle på og en af dem flækkede på jeg kun havde en halv på lodret, og det var pisseirriterende!!! DON'T. DO. IT! siger jeg bare;)

Det var vist det! Eller nej, jeg skal jo også tagge nogen andre;)
JEG TAGGER mine faste læsere med blogs:
MARIA (En Hittehønes Verden),
RIKKE (Are you made of stardust too?),
EN AF JER FRA SUPERNOVA (sorry, kan ikke se hvem er jer der er tilmeldt min blog;) ),
RIJAH (Polishing the nails!),
SIMONE B, (This is she) og
JOSEPHINE fra OMG it's Joe (hvis du stadig blogger :) )

Status: Idag sker der ikke så meget.....

Neej, det er jo sidste dag i ferien og har ikke så meget at lave.. heldigvis C: (fin smiley ikk?) det er meget afslappende. Men jeg skal dog lave nogen ting, skal snakke med Lenna og nogle andre, og lege lidt med nogle blog-design ting... Min far og jeg sad igår til kl. 01 or something og legede med html og aaaaaaaaaaaalt muligt andet med skabeloner and so on:D

Idag har vi så kigget på mit Sims 2 spil, da der for lang tid siden har været problems med spillet vist nok fordi jeg nu ville køre det med Windows Vista (inden jeg fik bærbar brugte jeg XP) men så lige pludeselig virkede det på mærkeligste vis. Fedt! (7, 9, 13, banke under bordet osv)

OG senere, efter jeg har tjekket alle blogs på min blog liste (er in love with den liste, I know) og jeg har spillet lidt sims2- multitarsker og det hele ;P - så får I et indlæg som er en del af en blogleg, Emma har tagget mig i, hihi :)

Og hey- [slet ikke for at blære mig :P] -jeg har været ude at løbe idag ;)

23. okt. 2010

Inspiration pics// inspiration blogs













Love all of these pics!
Some creative ones, in their very own ways!

Shaiit det tog lang tid at linke til alle billederne :D Skal i teatret med mor senere og vil være list flittig nu. Har været hele bloglisten igennem, så den kan jeg ikke bruge mere tid på idag xD

The blogs:
9 + 10 + 11) FashionPlaygrounds

Which one to wear? she asked me.





Min kusine/veninde skal snart til 15års og havde disse 2 kjoler med til Hjaltes fødselsdag igår, så jeg kunne hjælpe hende med at finde ud af hvilken en hun skal have på.
Det var svært, for begge var flotte og klædte hende godt. ... Hun ville også liige spørge fødselaren hvad han syntes, men jeg tænkte, at I derude måske kunne hjælpe hende? :)

Hvilken en kan I bedst lide til hende?
Hvilken skal hun vælge?

Begge er stropølse, men hvis jeg kender hende ret, så tager hun, som her, bh indenunder:)
Håber I vil hjælpe hende :)

En gæst til gårsdagens fest..

... havde disse smukke øreringe på- jeg elsker dem! Og ikke nok med, at de er floootte, de støtter også et eller andet med kvinder ;D
Kan dog ikke lige huske hvad xD (kan heller ikke huske hvor de er fra..)
Men de er i hvert fald lææækre. Og af guld. Og dyre. Og hun fik dem i gave (:

22. okt. 2010

Outfit









Udendørs, indendørs, detaljer og søde mennesker;D

Outfit details: Only parka, Skoringen gummistøvler, Cubus t-shirt, vintage nederdel, H&M strømpebukser og vanter, vintage bælte, Pieces øreringe.

..Og lidt sjov..
Oooog det var jo også fødselsdag, sååh der var jo nok også liidt kage:

Endnu engang; TILLYKKE HJALTE :D

Oog (og og og- jeg ved det;) ) så var der altså liige 2 kager mere;D og boller,
og kakao ;)

Flasher lige nogle flotte items senere;)