31. maj 2011

7 og hår

Photobucket
Jaja, ved godt jeg "lover" jer det ene og det andet, i form af fødselsdagsgaver og sidsteskoledag, men det skal også nok komme. I promise. ;) Men lige nu vil jeg bare lige vise jer det her billede af min "op-piftning" af en knold, som jeg ikke havde pillet ud i 3 dage ;)
Og ja, mest af alt vil jeg lige fortælle om min livssituation lige nu, kan man vel kalde det.. :)
Har jo læseferie nu, det har jeg ikk prøvet før - og fik sgu 7 i fysik idag!!!! Lidt viiildt, synes jeg :P
Imorgen er det sommer, og øj hvor er det dejligt, maj's vejr har slet ikk været som det plejer. Jaaah!
Idag har jeg udover at have været til fysik/kemiprøve været ude at løbe, og har nu planer om at være lidt mere ude i det dejlige vejr og så skal jeg vist også lave noget mere på klassens blå bog. Måske skal jeg også med farmor ind til KBH og ha' en af mine gaver, som var udsolgt da hun skulle købe den. Kan da lige som en sidebemærkning nævne, at den er fra Line & Jo ;) Men ved ikk om vi når det idag...
Nåh,d et var vist mit liv lige pt. Og jah, udover alt dette så syntes jeg bare dagene flyder ud i en... Det er lidt mærkeligt. Har også sommerferie for arbejdet nu, så nu er det endnu nemmere at blande rundt på dem ;)
Nå, ikke mere snak fra mig. Nyd vejret og læseferien, jer der har :)

26. maj 2011

Hint #3 - kostume for sidste skoledag

Eller, hint og hint, nu har I jo gættet det. Men det afviser mig jo ikke i at vise lidt af de billeder, man kan sige jeg har funder inspiration fra. :)
Fuck hvor jeg bare glæder mig til imorgen. Der gir bare stadigvæk INGEN mening i mit hoved. Så skal man ikke se alle de mennesker man har set hver dag længere... Det er i hvert fald ikke en selvfølge... sådan da... :) Kan huske at jeg for et år siden tænkte "ej okay, så slemt er det da ikke" om den tids 9. klasser der skrev på facebook, at de ikke forstod det og ville savne deres klassekammerater! Men det fårstår jeg da nu! ;)
Idag har jeg købt lidt makeup til imorgen, og ciders :) woopwoop...

Photobucket
Håret..
Photobucket
stilen
Photobucket
den mærkelige stil ;)
Photobucket
håret og lidt solbrillerne (og IKKE kigget til babbelutterne)
Photobucket
Photobucket
skal så meget gå rundt med en hånd for øjet hele tiden
Photobucket
eller lave den der ^^
Photobucket
og ellers stå på denne fashionable, karakteristiske måde
Photobucket
PhotobucketPhotobucket
lyn skal der til
Photobucket
tatoo ;)
Photobucket
og min makeup skal være meget inspireret af dette look. øver mig pt ;)

Det eneste jeg sådan rigtig mangler, er at par rå bikerhandsker... må se om jeg kan finde en impulsløsning;)

Og ja, I ved jo hvilke negle jeg vil lave, og hvilke "items" jeg skal ha på/bruge ;)

Nu øver jeg mig som sagt på makeup og skal ellers male neglene sorte og liige prøve mit kostume i fuld figur (?) for sjov;)

Hvad skal I være imorgen? Eller hvad var I dengang det var jer? :)

24. maj 2011

Hint #2 - kostume for sidste skoledag

Så er vi kommet til anden del af at gætte mit kostume til på fredag. Hæ-hæ ;)
Photobucket
NU tror jeg godt I kan gætte det, hvem jeg skal være. Ved ikke hvilke af de to nail designs jeg skal vælge... tror dog det blir tyl-løsningen ;)
Kan I gætte det? Hvad skal I være (hvad var I) til sidste skoledag på fredag? :)

Puh, kinda' vild dag i dag.. eller, vild og vild, men altså... Har løbet, set på sommerhus, været til engelsk prøve eksamen (og fik 7) og har fået et brev fra mit gymnasie... Men de vil ikk fortælle mig hvilken studieretning jeg rent faktisk er kommet ind på? Det må jeg ha gjort noget ved...
Nu sidder jeg og regner karamel priser ud så jeg evt kan købe dem lidt billigere med et par af de andre ;)
Hygge hygge til næste gang. Forhåbentlig i morgen :P

23. maj 2011

Hint #1 - kostume for sidste skoledag

Photobucket
PhotobucketPhotobucketPhotobucket
Uh, glæder mig til at vise jer mit kostume for på fredag! ;) Meeen, I skal lige have lov at tænke over det noget tid endnu. Det blir' nemmere og nemmere, kan jeg sige. For ja, jeg har nogle flere hint's 4 U :)
Oog, kan altså godt forstå hvis det ikk gir mening det her. Men det skal det nok komme til;) I er velkomne til at gætte alligevel ;)

PhotobucketPhotobucket
Og nåh ja, fik min billet til på lørdag idag, det var nemlig Michelle der havde bestilt dem, og vi havde ikke fået "byttet" dem endnu. Wuuhh, glæder mig!

21. maj 2011

Watermelon

Holder lidt pause fra min fysik/kemi læsning og gennemgang med min far. Han kan sgu heller ikke koncentrere sig ;)
Her kommer et dagens. De er jo pludselig blevet en sjælden "vare" har på bloggen. Og så er det endda fra idag! :) Min farmor skal spise med, og hun har taget Mokaï med, læx, hæhæ, det er ikke hver dag det sker ;)

Opdagede, at jeg kører vandmelons tema idag; både på mine sokker og min tanktop. Lillebror, 3 år, har "spist dem allesammen" ! :D

PhotobucketPhotobucketPhotobucket

Hvordan har I det btw med tøjmærker? Altså i forhold til om det godt må stå her, hvad jeg har på, om I er lige glade eller om I foretrækker at spørge i en kommentar? :)

20. maj 2011

IN A FUCKING WEEK!!!!!!!

Der er kun én f**king uge til det er sidste skoledag! Normal skoledag, vel at mærke. Vi skal jo stadig ha de mundlige prøver... Men det ved I vel? :)
Det er så vildt. Gir' ingen mening. Som i ingen!
Vi har ikke flere fredage tilbage, og vi skal bare fyre den af, den dag. Om en uge.
PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket
Photobucket
Unknown...

Vi skal underholde, vi skal kaste karameller (jeg skal købe karameller), vi skal spise sammen, og vi skal festeee! :D Looooking faaarward ♥♥

--

Burde også snart til at lave noget mere til blå bog, men er fysik læsning ikke bare laaangt sjovere?! (eller skulle jeg sige; vigtigere..)

19. maj 2011

mer' af det gode

Skønne Frederikke, som jeg personligt kender en lillebitte smule, har lige flashet et pat billeder af en fyr, som og er ret lækker (men ikke mere end Prince!), og som også har en specielt navn, som jeg ikke vil rode mig ud i ;)

mr. somebody loves denim

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket
Alle billeder fra skønne Prince // Kate loves me

Igår var jeg i Røvovre Centret, bl.a. i H&M, hvor jeg liige tog et H&M Magazine med mig. Det er som altid lækkert med gratis magasiner af den gode slags! Nåh, men det var slet ikke det jeg ville med det her indlæg.. Ville lige vise jer denne hottie af en fyr :P Altså... Det er jo ikke lige den slags jeg skriver om normalt, men hold op han er charmerende... Han er nemlig i bladet- i en modeserie om denim- og da der står at han er blogger måtte jeg jo lige tjekke det ud. Ved en søgning på google fandt jeg så ud af, at han har bloggen Kate loves me, som jeg har besøgt før... Nu var jeg bare nødt til at følge ham. Fast.
Tror han er så fangende/betagende, fordi han minder mig om en...
Indlæggets titel er fordi han i bladet har en såkaldt navnehalskæde på, hvor der godt nok står Nobody. Ret coolt, synes jeg ;)
Hehe, er ikk tit jeg har det sådan når jeg ser en fyr i et blad ;D
Der er også noget sygt sejt over hans negle!! Og nåja, hans navn; Prince Pelayo Díaz... (han er vist spanioler (eller spanier?) uuhh)
Udover ham, er han fotograferet med an anden blogger, også med et cool og anderledes navn, Bip Ling. Totalt ungdoms blog, hæhæ ;) hende var jeg også lige ndt til at følge :P

Nåh, min tur i RC var grundet at jeg jo skulle købe ind til mit kostume til sidste skoledag, som jeg jo har lovet, at I nok skal høre mere om... På et tidspunkt ;)

17. maj 2011

En lillebitte slags overspringshandling ;)

Photobucket
Har læst et HELT kapitel i fysik/kemi bogen. Ved ikke om jeg har forstået så meget af det, men har da læst det :P
Nu burde vil jeg (vil og vil...) rette lidt på min outline til engelsk prøven, men skal vist også snart lave mad (:
Det er vist status på mit live lige pt. ;)

Vil stadig gerne vise jer billeder af mine gaver, men skal lige ordne noget med mit kamera først;)

Håber I laver noget mere spændende end jeg! Eller... de her ting skal jo laves, såh ;)

Gunilla

16. maj 2011

Slut maj

Photobucket
Photobucket
PhotobucketPhotobucket

I slutningen af maj sker der en masse, for det meste, fede ting!
Det er i slutningen af maj, at jeg får meget mere at vide om gymnasiet og om jeg er optaget i den linje jeg har ønsket osv. Exiting! ;D
"Ultimo maj vil du modtage flere oplysninger om din skolestart på Høje Taastrup Gymnasium," var mere præcist hvad jeg fik at vide i brevet derfra. Dét ord havde jeg sgu aldrig hørt før :P
Nåh. Derudover har vi jo sidste (rigtige!) skoledag den 27., og jeg har nææsten fundet ud af hvad jeg skal have på ;) Til festen altså. Mit kostume er langt fra klart, men ved da hvad jeg skal være;) det hører/ser I mere til senere. Med garanti ;)
Den 28. skal jeg så til Oh Land koncert med søde Michelle!
Jep, den er god nok! Det skal vi sgu! Yaaaayyyy!!!!! ;P
Sidst, og på sjovhedsplanen mindst, er der fysik/kemi eksamener den 30.-31.... såh det lidt trist, kedelig afslutning på en lækker weekend, haha. Og nåh ja, så har min lærer været så flink at bruge noget af sin søndag på os til en spørge time;) hvem sagde sidste chance?

15. maj 2011

Dagens dengang

Hov, er da blevet ret dårlig til at vise outfit billeder, her på det sidste... Og har endda en heel masse halvgamle liggende på pc'en. Here is some... :)
PhotobucketPhotobucket
PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Det sidste er det nyeste, det var dagen før første maj, ka jeg huske :P Med mine nye shorts, som jeg jo overvejede, men heldigvis bestemte mig for, love! De andre er helt tilbage fra efterår/vinter 2010 and forgotten ;)
.. Tror i hvert fald ikke jeg har vist dem før ;)

Idag har jeg endelig fået lavet det største (forhåbentlig) arbejde på min outline til den mundlige engelsk eksamen/prøve, og det er dejligt, selvom jeg egentlig stadig er lidt i tvivl om diverse småting, som jeg dog tror er vigtige i længden .. (:
Derudover har jeg gået dejlig tur i skoven med min moar og spist oreo cupcakes fra i fredags, da jeg så gyser med nogle af pigerne. Det var jo fredag den 13. Dam-da-da-dammm :D
Senere idag vil jeg lave videre på klassens blå bog og ellers læse blogs, tror jeg. Skal også snart til at få lavet mit kostume til "sidste skoledag" færdigt (læs: gå igang med det)...
See ya!

14. maj 2011

Just some inspiration

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket
PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket
PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Altid dejligt med inspirerende billeder! - Det er også det eneste jeg orker at blogge "om" nu. ZZzzzZZzzzZZZzzzzzzzzz :D (er TRÆT!)

Btw spiser koldskål nu, min mor skulle self prøve med mysli, men jeg er mere til de klassiske kammerjunkere, mmmnnnnhhh

Btw-way (som i PPS ikk) skulle jeg ikke snart vise jer nogle af mine gaver? :)



EDIT: Glemte lige credits, fyfy Gunilla ;)
tumblrs, Face Hunter, Presenting, Song of style, Luft, The Juicy Details, Fuckyouverymuch.dk, Gademode Århus, Frida & John, 5inchandup, K is for Kani, google..