28. jan. 2012

et lidt gammelt dagens

PWcyV6 on Make A Gif, Animated Gifs
Ok, det er vist ikke den bedste kvali, men til gengæld bliver gif'en så stor som jeg vil have den :)
Hader mit ansigt på billedet uden sweater, men elsker mit outfit. Ku godt gentage det en eller anden anden gang ;)
T-shirten fandt jeg i tøjbytteren! Fund, simplethen! Elsker den.
Har nu endelig fået mit mit spejlrefleks til reparation og fået det hentet tilbage igen, nu med nyt objektiv. Åh, jeg elsker det, og der vil I også komme til, for så fremover bliver billederne jo meget bedre kvali!! Skal selvfølgelig lige sætte mig ind i det igen, har glemt alt, så bruger Auto-funktionen indtil videre. Men det er jo også fint nok :)
Igår var jeg til (tidlig) fastelavnsfest på mit gym, og det var en super fest efter min mening! Tog Dina med hjem og vågnede kl. 05.15 fordi hun skulle på arbejde. Pyh, godt det ikke var mig, jeg ku bare gå i seng igen da hun var taget afsted. Hun lavede det flotteste ansigtmaling på sig selv som skelet. Ku godt tænke mig at vise jer det (som så meget andet ;) ), men hun er jo sjældent for billeder på nettet ;)
Overvejer lidt om jeg skal se det sidste MGP, men det bliver nok ikke til noget
Hep!

25. jan. 2012

my b-day outfit




Nå-åh. Nu er det ved at være et halvt års tid siden jeg rent faktisk havde fødselsdag. Eller, over et halvt år siden faktisk. Og jeg har stadig ikke vist jer mit outfit fra den dag. Fordømt!! Det må der laves om på, så værsgo' :) Øv, savner lyset og varmen!! Og mine brune ben ;)
Vil også lige vise jer hvad vi fik af lækker dessert senere, men jah, har jo så meget jeg gerne vil vise jer ;)

Idag skal jeg ikke på arbejde, da jeg var det i mandags i stedet, så nu hygger jeg mig med te, facebook, musik og blogs/tumblrs.
Hvad laver I? :)
Møs

12. jan. 2012

inspired by....

Image Hosted by</p><p style=
weheartit
Image Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Første billede inspirerede mig til dette outfit, som jeg havde på for en uges tid siden. Pernille var en sød fotograf ude foran skolens mur, inden vi tog hjem ;) Skoene er forresten nye og fra Spanien, og der er for i, smart!
Har (som altid... tsk) nogle flere outfits at vise jer, men knap så meget tid.. :)
Lige nu burde jeg søge lidt på noget opvarmning vi skal fremvise i idræt, så skal jeg (apropos) lave nogle "ski øvelser", da jeg i uge 8 skal med miin mor på skiferie til et sted i Frankrig!! Har aldrig været i Frankrig før!! Udover alt det fysiske så ærgre jeg mig over at byttedatoen for julegaver er overskredet, men glæder mig over at det er fredag i morgen. Og så stener jeg facebook og blogs og hører musik. I weekenden skal jeg kigge på/ have en ny seng, så jeg skal forresten også surfe lidt på nogle gode senge. Det skal være en halvandenmands, hell yeah!
Ka' I ha det! Kys!

7. jan. 2012

noget med caps (billedetungt indlæg, eheh)

Image Hosted by ImageShack.us
via JimiDolly
Image Hosted by ImageShack.us
tumblr?
Image Hosted by ImageShack.us
by  me
Image Hosted by ImageShack.us
via Bittebitte
Image Hosted by ImageShack.us
tumblr?
Image Hosted by ImageShack.us
schuhtutehemd
Image Hosted by ImageShack.us
tumblr?
Image Hosted by ImageShack.us
tumblr?
Image Hosted by ImageShack.us
tumblr?
Image Hosted by ImageShack.us
tumblr?
Image Hosted by ImageShack.us
tumblr?
Image Hosted by ImageShack.us
tumblr?Image Hosted by ImageShack.us
Jak and Jil
Er begyndt at blive helt vild med caps..  Drenge med caps er altid lækre, men det er fandme også pænt/cool/flot til piger! Selvom jeg synes det vil være svært at worke en. Men vil meget gerne have én. Prøver også tit drenges når de har en på ;)
De der Supreme caps er begyndt at dræbe mig lidt.. det er lidt for hypet eller noget. Men fair nok, de er jo også mega cool. Argh.. ;)
Nåmen, tænker lidt på at købe den på billede 3, selvom jeg jo også skal have penge til alt muligt andet, fx Roskilde og en iPhone!! Og der er laang tid til min fødselsdag.

5. jan. 2012

scrab #1

Image Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.us

Sidder lige med familien og drikker te og spiser After Eight's.
Ville lige vise jer min nye, første (!) Elizabeth Arden læbepomade som jeg købte i lufthavnen,  et inspirationsbillede (billede 2), et outfit fra den første dag i Spanien og udsigten fra flyet på vej hjem.
Ha' en dejlig aften, i morgen skal jeg møde halv elleve. Just sayin' ;)

4. jan. 2012

tyvetolv

Image Hosted by ImageShack.us
Mit outfit fra nytårs aften, som jeg tilbragte med min far, stedmor, mine to lillebrødre, farmor og hendes kæreste, og senere fejrede jeg den med Pernille og Dina hjemme hos mig. Vi havde huset for os selv, da min mor lige blev en uge dernede i varmen (Spanien) og min stedfar gav os frit slaw i hans barskab, liige undtaget hans dyre cognac. Jamen det er så i orden! ;) På billederne er Pernille fotograf og Dina er der sådan set også, men må jo respektere, at hun ikke liige ville have billederne på nettet :) Håber at Pernille sender mig billederne hvor jeg ikke har sweater på også, men ellers kan I måske se min seje, nye, vintage, transperante t-shirt som jeg sørme da lige fandt i "tøjbytteren" for en uge siden(!), på billedet i hjørne ;)
Mht. tøjet har I vist ikke set noget af det. Shortsene er ret nye og fra h&m og kommer til at leve så meget i dem, de er fantastiske, synes jeg! Kilehælene købte jeg helt tilbage i efterårsferien, de er fra Vagabond og er suupergode at gå/danse i! Knæstrømperne er noget af det jeg købte i Spanien og sweateren er en julegave, også fra Spanien.
Image Hosted by ImageShack.us
Arj, I skal da også lige se de her 2 grineren billeder fra aftenen, det tror jeg godt I må, for har tyvet dem direkte fra facebook ;)