30. jul. 2012

Undskyld mig, men øv!

Øv altså. Prøver at gøre det her kort, for det er ikke det bloggen og blogging generelt handler om.
De eneste kommentarer på mine sidste 3 indlæg består af bloggere som synes min blog er super fed (tak, det sætter jeg pris på, det er ikke det) men også liiige linker til deres egen blog og spørger om vi ikke skal følges. Undskyld mig, men nej! Når der står et link i bunden har jeg bare ikke lyst til at besøge bloggen. Besøger til gengæld oftest de bloggere som kommentere for at kommentere, - og ikke for at reklamere for deres egen blog. Og det kan da selvfølgelig godt være jeg går glip af en god blog, men det ødelægger det bare lidt (meget) synes jeg, at det bare virker som om det er det eneste man er ude på.
Og jeg ved også godt at ikke får mange kommentarer og måske burde være glad for hvad jeg "får", men altså, ja, så vil jeg måske i virkeligheden hellere være fri.. for den slags kommentarer altså..
Nå, kan ikke gøre ting korte, og kommer sikkert også i tanker om mere efter jeg har udgivet det her indlæg.
Hvis I har læst alt det her må I meget gerne sige hvad I synes. Er jeg langt ude eller har I det også på samme måde?
Hovedsagen er vel, at jeg som sagt ikke får lyst til at besøge bloggen..
Som plaster på kedeligheds-såret får I lige ovenstående sang, som er hvad jeg hører lige nu på min afspilningsliste :)

11. jul. 2012

2 år og 7 minutter

Image Hosted by ImageShack.us
Så længe har jeg haft bloggen! ;)
Lidt tilfældigt at jeg lige var på nettet idag. Er i Slovenien nu og sidder med familien og spiser lækre ting mens vi alle sidder med hver vores computer! Hæh.
Hyg jerrr!!

3. jul. 2012

I ♥ shorts

Image Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.us
Ja jeg gør! Som jeg jo har sagt før, jeg fået lidt af en shorts fetich!
Her er nogle som jeg allesammen faktisk selv har "lavet", altså lavet om fra bukser til shorts. De helt normale blå denim shorts er stadig ikke klar til brug endnu, fordi de er lidt for stramme og har absolut intet stretch i stoffet, så skal sy noget ekstra stof ind. Og overvejer at bruge resterne fra benene fra de mintgrønne shorts som jeg lige har klippet i dag ud af et bar billige Monki bukser (som jeg har på i forrige indlæg faktisk). Ved ikke om de skal være så "lange" for havde egentlig forestillet mig dem kortere men man skal jo passe på med at klippe for kort fra starten og de ser jo meget godt ud sådan også.. :) De grå shorts er fra et par bukser jeg fik af Dina og jeg kan ikke finde ud af om de skal være opsmøget eller nede.. så skifter lidt tror jeg :D De stribede nåede jeg at have på én dag og så ødelagde jeg lynlåsen. Flot. Så det er et større projekt.
Det var lidt (meget) shorts snak.. Imorgen skal jeg med Pernille til Marielyst for at besøge drengene fra klassen og på fredag smutter vi, med Camilla, på Roskilde festival!!
I sidste (eller var det forrige?) uge var jeg et smut i Prag med min moar og jeg vil lige vise jer de småting jeg købte, men nu må vi se om det blir til noget ;)
God sommer, bloggen har 2 års fødselsdag om snart (den 10/7), men der er jeg i Slovenien og I er jo nok heller ikke ligeså meget på nettet, så nu må vi se hvad jeg finder på.. :)
Kys og god sommer igen!