28. jan. 2011

Fin Fredag + " SS11's tendens snak"

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket
Her er todays outfit, haha ;D Har følt mig helt forfinet på grund af skuldrene, de høje sko og den fine taske ;) Men det var jo flot, så måtte bare "vænne" mig til det. Helt underligt at skulle vænne sig til sit eget tøj? Det her tørklæde ikk? Det har jeg haft virkelig lang tid, og har også længe bare haft det liggende på bunden af skabet. Men igår, da jeg syntes mit outfit manglede lidt farver og ikke havde meget tid, fandt jeg det frem. I hører lige mere om det snarest, det fortjænder et indlæg for sig selv! ;D
Nå, men efter skole købte jeg så et Eurowoman og et Costume. I begge magasiner skriver de om forårsets og sommerens store mode tendenser.. Finder så ud af, at jeg egentlig har været ret moderne idag, da nogle af tendenserne er mønster, denim og "suit". Altså; mine jeans/leggings er jo af denim/cowboystof, min bluse er mønstret og og blazer jo et halvt suit/jakkesæt/ladylike ;D haha... bare lige noget jeg kom til at tænke over.
Så det er jo ret nemt at være moderne, både fordi man helt sikkert har noget der lige er moderne denne sæson, og så fordi der bare er meget der er moderne på én gang.
Photobucket
Resten af S/S11's tendenser skulle være; colorblocking (det lyder da fedt..), shine (ved ikke om det lige er noget for mig.. men måske for dig?), hvid (hvorfor ikke?), hvide skjorter (den ved I jeg er med på), høje slider i kjoler/nederdele (vovet og sådan sexy... hmm), midi skirts (spændende, det burde jeg næsten prøve), tunikaen (den kender vi, men den holder!), "fra Afrika til Japan" (hvad skal jeg sige? ... altså, jeg syntes det ser meget flot ud, men ved sgu ikke om jeg får prøvet den.. Gør du?) og så, sidst med ikke mindst:: 70'erne hører man jo meget om, og læser, og ser ;)

Ka' I ha' en go' weekend, nu står den på alt det jeg ikke nåede tidligere på ugen + mest af alt hygge og afslapning;)

6 kommentarer:

Fantasist sagde ...

Fin jakke! :-)

Gunilla sagde ...

Tak! Den er vintage ;)

Laura sagde ...

Er vild med det outfit! Må man spørge hvor blusen er fra? :)

Gunilla sagde ...

Eej mange tak :) Blusen er fra Hause, køby i Polen, men det er kommet til DK (?) ;)

Laura sagde ...

Øv øv, alle de pæne ting skal altid være købt i et andet land. :P Men tak alligevel. :)

Gunilla sagde ...

hehe sa lidt. jah! kender det godt ;D