6. apr. 2011

Min onsdag + garderobesnak

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket
PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket
Sources: 1) via. Mindf#cking, 2) The Juicy Details, 3+5) Twitch Vintage 4) Hanneli, 6+7) The Trashed Fasion, 8) Skipping in heels, 9) via. My Idea of Style.

Tænkt at det allerede er onsdag idag? tror stadig der er lidt tirsdag tilbage i mig. .. måske fordi jeg jo skulle en masse igår. Jeg nævner i flæng, (er det ikke det man siger?): løbe, i bad, lave lektier, til lillesøsters fødselsdag, spise, til veninde, pyh ;)
Nå, idag fik vi tidligere fri, og vi har i forvejden tidligt fri onsdag, så det er dejligt :)
Har ryddet lidt op og skal lave nogle lektier og på arbejde idag. Vil også gerne nå at hygge mig lidt, men det gør jeg vel også nu;)
Har primært ryddet tøj op (hehe..) og har nu pillet noget af alt det tøj ud af skabet, som jeg faktisk ikke bruger længere, men har idéer om, at jeg heelt sikkert kommer til det - not! Så tog Lennas råd til mig, som netop gik ud på at få ryddet ud, så der stort set kun er mit "yndlingstøj" tilbage, så jeg også kan gå mere i det, og så jeg ligesom kommer lidt videre. Hæh.. kom også til at tænke på, at jeg snart (!) skal få gjort noget ved min basis garderobe - eller mangel på samme.
Og lige netop dét kan både Kias Guide til den perfekte garderobe og Marias Tanker om en mere komplet garderobe helt sikkert hjælpe mig meget langt med! :D

4 kommentarer:

Nati sagde ...

Hehe.. Nøj hvor jeg dog elsker din blog!
Har det også lidt som om det stadg er tirsdag.. kan slet ikke forestille mig, at det er torsdag i morgen! (:

Gunilla sagde ...

Nati: heh tak, det var da noget af en kompliment ;)
Ja, ikk, det ligesom ikke kommet helt ind i hovedet endnu, men det er da dejligt, syntes jeg - at det er torsdag i morgen:)

Maria sagde ...

Hvor dejligt, du kan bruge mine tanker til noget. Har selv været ude at købe en fin blondetop i dag, som kommer til at passe godt ind i min ret basisorienterede garderobe :)

/Maria

Gunilla sagde ...

Hehe ja, det synes jeg også ;-)
Fedt, glæder mig til at se hvordan du vil style den;)