10. maj 2011

Flet flip

PhotobucketPhotobucket
PhotobucketPhotobucketPhotobucket
Mit hår 1. maj. Havde det også i søndags, da jeg holdt min første fødselsdag :D
Nåede det desværre ikke igår, men ellers havde jeg gjort det. :)
Det er faktisk ret nemt at lave, også selvom mit hår ikke er vildt langt, bare sådan standard eller noget :)
Sad og læste i et gaaammelt Vi Unge blad og faldt over "opskriften" på den fine frisure. Det gjorde jeg:
-Havde vådt hår, så det var heldigt, for der stod, at man skal putte en mousse i og føntørre det.. Ellers tror jeg ikke det er overvigtigt med den mousse ;)
-Delte håret og flette to lidt løse fletninger. Og da jeg ved fra andre forsøg på samme frisure, så er mit hår ikke langt nok til at starte fletningen helt inde fra hovedbunden. Altså begyndte den lidt væk fra hovedet, og så lige over øret, for mit hår er heller ikke langt nok til at ha fletninger hele vejen rundt om hovedet ;)
-Da jeg var færdig med fletningerne fæstnede jeg dem med en gennemsigtig elastik. Alternativt kan man bare bruge en tynd elastik.
-Så skal de op på hovedet! Var selv nødt til at rode lidt længe med det, fordi spidserne, der ikke er flettede, jo helst skal dækkes. Og så fæstn med hårnåle, jo flere jo bedre tror jeg, selvom jeg der første gang kun havde 2 (!) til rådighed plus et alm. spænde... Og det gik fint. Men for en sikkerheds skyld, ikk? ;)
-Afslut med hårspraaaaaay!!
-Og nå ja, man kan jo både have frisuren med og uden pandehår, men jeg glattede mit, som de foreslog i bladet, for at give det et mere "flippet" look frem for fint..
-Og nå ja, igen, inden man fæstner fletningerne på hovedet kan men eventuelt hive forsigtigt i dem så de bliver løse. Det gjorde jeg ikke, men på billedet bladet er fletningerne i hvert fald meget store, og jeg tror også det kunne blive fint. Det må jeg huske næste gang.

Det var vist det, håber I kan bruge guiden til noget, og at den ikke var får lang at kæmpe sig igennem :D

Go' tirsdag derude, nu er der ikke flere SKRIFTLIGE prøver for mit vedkommende, kun de mundlige :D synes lige I skulle vide det ;)

6 kommentarer:

Camilla sagde ...

Nej hvor er det sødt! :D jeg må altså lige lære hvordan man lavet det :D

Gunilla sagde ...

Hehe jo tak, er også helt vild med det ;) hehe ja prøv dig frem :)

Nesta sagde ...

Rigtig fin frisure !!!! :)

Nesta,
http://neonstars.blogspot.com
_

Gunilla sagde ...

Takm håber du vil prøve den af :)

Anonym sagde ...

wow, det ser supergodt ud!
Hvor kan man købe de gennemsigtige elastikker?
Har længe gerne villet have nogen.

Gunilla sagde ...

Hej anonyme :)
Tak;) jeg har faktisk købt mine i USA, men fortvivl ikke, er ret sikker på man kan få dem i Matas.. ellers søg evt. på nettet!