10. jun. 2011

10 og detaljer

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket
Øj, selvom jeg var supertræt i morges (som om vi kom tidligt nok i seng), så klarede jeg det helt fint til engelsk afgangsprøven, som det jo hedder, og jeg scorede et 10-tal! Nice, for jeg blev pludselig i tvivl om jeg nu også overhoved fik 7... såh, det var jo bare dejligt. Og jeg fik tilmed at vide, at hvis nu jeg kun skulle op i mit selvvalgte emne, og altså ikke også det man trækker, så havde jeg fandme fået 12! waow. men vi blir ved titallet ;)

Nå, nok om det. Vil vise jer lidt detaljer. Elsker det der look med et væld af forskellige armbånd mixet om håndledet på samme tid. Så det må jeg til at dyrke noget mere, selvom det er lidt besværligt til tider (når man skal sove og når man skal have stramme trøjer på). Har endnu flere armbånd der skal i brug! Fingerringen er en slags gummi-ring, som min mor havde købt til mig og ville give mig når jeg havde været til en eksamen (nu). Tssk altså, det havde du da ikke behøvet mor! :P
Så ville jeg også lige prøve mig med "tone-i-tone-negle," haha!
Den lyse er fra Gosh (571 Wild Lilac) og den mørke er fra Depend (202). Begge er lagt med to lag. :)
Her kl. 12 skal jeg med min søster og stedfar til Kbh, det blir lækkert. Selvom jeg skal holde mig lidt i skindet, nu hvor jeg har besluttet med mig selv, at jeg ikke skal købe noget nyt tøj, da jeg stadig har nok tøj til mange nye outfits i min nuværende garderobe... Burde heller ikke anskaffe mig flere sko og mere sminke/neglelak... men... ;)

2 kommentarer:

Amber sagde ...

Great photos. That white dress is SO SO cute!! I love it.

Gunilla sagde ...

Nice you liked them :) Yeah it was, I love it too ;)