7. jun. 2011

Bikinier + Sommerferie

Det her er mine bikiner fra sidste, forrige og "forforrige" år, tror jeg nok. Hvis jeg kan passe dem, skal jeg nok ikke have flere. Så jeg må hellere dem ;) Kunne nu ellers også godt tænke mig nogle dele, som man kan mixe og matche, men dem jeg har nu passer ikke så godt sammen, syntes jeg.
PhotobucketPhotobucketPhotobucket
Vil også lige fortælle jer om min sommerferie. De 3 første uger skal jeg med min mors del af familien til Italien og Slovenien. Har ikke været nogle af stederne før, så jeg glæder mig. De efterfølgende 3 uger af ferien er jeg hos min far, hvis vi i den midterste uge skal til en lille ø tilhørenden Grækenland. Vi bestilte sgu rejsen igår! Det eneste lidt sure ved det hele er jo så, at jeg kun har omkring 2, måske 3 uger hjemme. SÅ håber bare mine venner er hjemme samtidig, for nu skal vi jo pludselig ikke ses som en selvfølge længere... (;


PS; husk I stadig er mere end velkomne til at skrive en lille hilsen om jer selv til DETTE INDLÆG! :)

PPS; GUD hvor jeg dog hader at jeg er nøst til at gemme en kopi istedet for at gemme som originalen når jeg skal resize (evt. mm) mine billeder i PhotoFuckIt (ja, nu kom navnet op igen... overvejer om jeg skulle ifnde et andet program, men magter det sgu heller ikk helt...)
Jaja undskyld, ved godt det er unødvendigt info, men iiirrrh, hvor det dog pisser mig af... Nå! (;
Tror bare jeg udgiver det imorgen (altså idag for jer ;) )

2 kommentarer:

Kamilla sagde ...

den sidste bikini er viildt flot (:


thewallsaroundus.blogspot.com

Gunilla sagde ...

Tak :) er nu vild med dem alle sammen ;)