19. jul. 2011

Som at fange en fisk

Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Når jeg (en meget sjælden gang i mellem) fanger en fisk, tænker jeg på det lidt som at man pierce den et sted i læben. Mod dens vilje...
Men det her billede var nok kilden til min lyst til at blive piercet, lige præcis dér og med en ring som denne.
Eller, faktisk tænkte jeg på helt tilbage da jeg var... 12, 13, 14 år... Men dengang syntes jeg at jeg var lidt "for ung til den slags," og at 15 vel var en passende alder. Da jeg så var 15 havde det ingen interesse længere. Da jeg så så billedet her, blev jeg sgu lidt hooked. Delte det på Facebook og der kom en sjov slags diskussion ud af det. Nå, men her de sidste par måneder har jeg virkelig tænkt mere over det. Og SÅ var jeg klar! Aftalte så med Kaisa fra U at vi skulle få lavet det sammen, da hun gik i samme tanker. Hun havde faktisk allerede bestilt tid, men fortrød så og har siden overvejet det. Nu skifter hun hele tiden mening, men vi har stadig den aftale, og ellers tager hun vel bare med mig ;) Her de sidste par dage har jeg så været lidt i tvivl igen, for var det nu mig og det udstråler jo noget andet osv osv. Kaisa og jeg når det bare ikke lige foreløbig, da vi skal rejse på skæve tidspunker i forhold til hinanden. Men vi satser skafting på den sidste uge i ferien. Så må vi se om vi er på eller ej til den tid... Er i tvivl nu, så nu passer det mig fint at hun tog ud at rejse igår ;)
Ja, det var så historien om mig og mine overvejelser mht. næsepiecing (og Kaisas). Sådan!
- Og nej, det skal ikke være tyre-versionen, men den i siden - højre ;) Tyreringen er bare flot. På dem, det er ikke lige mig ;)
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Creds:
1+3) via flowers of romance tumblr
2+4) ??
5+6+7) via melbebyiluvfashion (old tumblr)
10) via Spejlvendt

4 kommentarer:

Maja Skovgård Nielsen sagde ...

åh altså!! jeg vil åh så gerne have septum, men jeg tør simpelthen ikke! jeg har ligesom dig en aftale med en veninde, at næste gang jeg er i Århus så gør vi det! - men så er der lige samme tanke som du har... hvordan kommer ens udstråling til at være? Kommer det til at se dumt ud? Er det det værd?
På den anden side, man kan sku altid tage den ud igen. Jeg siger go for it! ;)

Gunilla sagde ...

Hehe godt at høre - eller hvad man skal sige ;) Ved det kommer til at se godt ud på mig, men kan jo også godt lide min næse som den er. Og jeg vil jo også gerne, men til tider ikke 100 %... hehe, men fedt du er med på "Min idé" og go selv for it! :)

Sofie sagde ...

Jeg sidder selv lidt i samme situation - jeg har besluttet mig for at få endnu en piercing (har for nylig fået lavet en helix i øret), men spørgsmålet er hvilken! Har en afstemning i gang på min blog, som du hellere end gerne må give dine stemme i! :-)
Håber du finder ud af det med piercingen!
/Sofie

Gunilla sagde ...

Uh ja, det er altid svært med de større beslutninger! ;) Har også en helix, men det er bare noget andet i ørene i forhold til i ansigtet, synes jeg! :)
Jo tak, og kan se du har fået bestemt dig! ;)