4. jan. 2012

tyvetolv

Image Hosted by ImageShack.us
Mit outfit fra nytårs aften, som jeg tilbragte med min far, stedmor, mine to lillebrødre, farmor og hendes kæreste, og senere fejrede jeg den med Pernille og Dina hjemme hos mig. Vi havde huset for os selv, da min mor lige blev en uge dernede i varmen (Spanien) og min stedfar gav os frit slaw i hans barskab, liige undtaget hans dyre cognac. Jamen det er så i orden! ;) På billederne er Pernille fotograf og Dina er der sådan set også, men må jo respektere, at hun ikke liige ville have billederne på nettet :) Håber at Pernille sender mig billederne hvor jeg ikke har sweater på også, men ellers kan I måske se min seje, nye, vintage, transperante t-shirt som jeg sørme da lige fandt i "tøjbytteren" for en uge siden(!), på billedet i hjørne ;)
Mht. tøjet har I vist ikke set noget af det. Shortsene er ret nye og fra h&m og kommer til at leve så meget i dem, de er fantastiske, synes jeg! Kilehælene købte jeg helt tilbage i efterårsferien, de er fra Vagabond og er suupergode at gå/danse i! Knæstrømperne er noget af det jeg købte i Spanien og sweateren er en julegave, også fra Spanien.
Image Hosted by ImageShack.us
Arj, I skal da også lige se de her 2 grineren billeder fra aftenen, det tror jeg godt I må, for har tyvet dem direkte fra facebook ;)

2 kommentarer:

Anne Vingborg Hørlyck sagde ...

Hje Gunilla :-)
Jeg vil bare lige sige at jeg er vild med dit hår på dit "Blogger-profil-billede" eller hvad det hedder :) det er såså fint - det vil jeg prøve at lave!
God dag
Anne
http://annehoerlyck.blogspot.com/

Gunilla sagde ...

Hej Anne!
Jamen tusind tak, det er jeg da glad for at høre! :) Du kan evt. tjekke min guide til frisuren ud hvis den er for kompliceret at gemmenskue ;)
Held og lykke og selv god dag:)