3. jul. 2012

I ♥ shorts

Image Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.us
Ja jeg gør! Som jeg jo har sagt før, jeg fået lidt af en shorts fetich!
Her er nogle som jeg allesammen faktisk selv har "lavet", altså lavet om fra bukser til shorts. De helt normale blå denim shorts er stadig ikke klar til brug endnu, fordi de er lidt for stramme og har absolut intet stretch i stoffet, så skal sy noget ekstra stof ind. Og overvejer at bruge resterne fra benene fra de mintgrønne shorts som jeg lige har klippet i dag ud af et bar billige Monki bukser (som jeg har på i forrige indlæg faktisk). Ved ikke om de skal være så "lange" for havde egentlig forestillet mig dem kortere men man skal jo passe på med at klippe for kort fra starten og de ser jo meget godt ud sådan også.. :) De grå shorts er fra et par bukser jeg fik af Dina og jeg kan ikke finde ud af om de skal være opsmøget eller nede.. så skifter lidt tror jeg :D De stribede nåede jeg at have på én dag og så ødelagde jeg lynlåsen. Flot. Så det er et større projekt.
Det var lidt (meget) shorts snak.. Imorgen skal jeg med Pernille til Marielyst for at besøge drengene fra klassen og på fredag smutter vi, med Camilla, på Roskilde festival!!
I sidste (eller var det forrige?) uge var jeg et smut i Prag med min moar og jeg vil lige vise jer de småting jeg købte, men nu må vi se om det blir til noget ;)
God sommer, bloggen har 2 års fødselsdag om snart (den 10/7), men der er jeg i Slovenien og I er jo nok heller ikke ligeså meget på nettet, så nu må vi se hvad jeg finder på.. :)
Kys og god sommer igen!

1 kommentar:

Stine sagde ...

Årh en masse lækre short! :-)
Og SUPER blog. Jeg er blevet fast læser. Kunne du tænke dig og følges? :-)

Knus Stine
http://stine-ebbesendahl.blogspot.dk/