19. sep. 2012

Dagens outfit 190912

Image Hosted by ImageShack.us
Jep! Et ægte dagens outfit, i anledningen af at jeg har været på National Museet med klassen og derfor fik tidligere fri, så jeg rent faktisk har haft tid til alt muligt som jeg ikke plejer at have tid til. Længe leve tidligt fri! Har pludselig haft tid til alle mine lektier OG nu også blogging og hygge! Dejligt, for skal på arbejde i aften, og plejer ikke at have tid til noget særligt her onsdag eftermiddag :)
Mavebæltet har jeg btw selv lavet, kan ikke huske om jeg har fortalt om det, men nu får I det i hvert fald at se. Er ret stolt af det, selvom det vist lige skal have en gang til under symaskinen nu kan jeg se.. Lavede det af et gammelt og yderst grimt Eastpack.. :)

14. sep. 2012

It's friday, friday..!

Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Jaa, endelig fredag! I dag har været en dejlig stille og rolig dag, hvor vi havde fri 11.30 og så tog jeg med Pernille i Fisketorvet og spiste frokost på McD og købte mig en lækker bh. Får først løn i morgen, og så en masse ting jeg skal have fat i, så skal snart ud at shoppe for real ;) Udover shopping og kort skoledag har jeg været ude i det grå vejr og løbe en lille tur, og det var også rigtig dejligt, selvom det er lidt for længe siden  sidst, så mine men er ret færdige nu!
God weekend og god billedekigning, nu skal jeg spise lækkerier og chille med moar! :)

9. sep. 2012

Rizzle Kicks

Erklærer lige min kærlighed til Rizzle Kicks... det er sådan noget perfekt chill musik... bliver helt tilpas når jeg hører det... kan ikke sige så meget andet end hør dem, hvis I ikke har gjort det endnu :D
I kender dem sikkert godt fra nummeret Down wïth the trumpets, som også er et lækkert nummer!
Nå, men har planer om at gå tidligt i seng i dag her om lidt, da jeg alligevel ikke kan lave lektier lige nu og har ikke sovet suuper meget hele weekenden da jeg både har været til 18 års og på arbejde i dag (7 timers løn jatak!)
Godnat søde læsere! :)

6. sep. 2012

2 gange mobil outfit

Image Hosted by ImageShack.us
Jah, overskriften siger ret meget jo! ;)
Et hverdags outfit fra sidste uge tror jeg, og fest outfit fra i fredags hvor jeg var til Dinas 18års! Havde mine gallasko og min forholdsvis nye Urban Outfitters halskæde på. Den må I lige se ordenligt en anden gang, - ELSKER den!!!
Godnat søde læsere, i morgen står den på endnu en 18års fra min side. Håber at I også får jer en lækker start på weekenden! :)