18. dec. 2010

Christmas hair

Photobucket
Tihi.. :)
Sikke en fin lille nissehue, jeg fandt igår, da vi skulle julepynte. Der står tilmed Gunilla i den, altså må det have været min da jeg var lille. Min lillebror syntes dog den var for lille til ham, men jeg kan godt, nogenlunde, bruge den. Syntes nemlig den er fin med en løs fletning i siden og så huen på "toppen" af hovedet. Tænker på at have to løse fletninger og huen på i morgen, hvor jeg med min mors familie skal holde jul. Sådan rigtig nissepige agtigt ;)

Det der bare ikke er så godt ved i morgen er, at vi jo holder jul og skal bytte gaver (intet dårligt ved det), men gaven til min mor er sleeet ikke fæærdig endnu, og det er først gået op for mig nu, at det, vist nok, er den eneste dag vi har til at give gaver.... Hmmm, må lige høre min mor ad, og håbe på det bedste... Ellers må hun få den forsinket, så længe hun bare får den ;)
- Og så til det spørgsmål, alle bloggere vist før eller siden her i juletiden har stillet, hvor langt er I nået med gaveindkøb/færdiggørelse af gaver??? Er nysgerrig!! -

6 kommentarer:

Fantasist sagde ...

Hvor er du fin!
Jeg håber på at få ordnet det sidste i morgen, og så vil jeg ellers i gang med at svinge penslen og lave nogle hjemmelavede gaver. :-)

Gunilla sagde ...

Hehe mange tak :)
Ja gør det, så du ikke bliver lige så forsinket og bagud som mig ;)

Rikke'M sagde ...

Søøøde billeder! :)
Og jeg er skam færdig med alle julegaverne. Det er simpelthen så rart ikke at være i sidste øjeblik, bliver så stresset over det..

Gunilla sagde ...

Hihi tark ;)
Jah så det godt, misunder dig meget :P

KANI sagde ...

love and merry christmas from australia!

<3

Gunilla sagde ...

You too - from Denmark! ;)