17. dec. 2010

Live the life you love. Love the life you live.

Photobucket
Photobucket
Hej. Jeg tror bare jeg går lige til sagen :)
Jeg skal passe på tiden. På mig selv. Skal passe tiden, mht. lektier, afslapning, og meget mere...
Puuuhhah... Altså, det jeg mener med det er, at jeg faktisk er begyndt at blive lidt dårlig til at passe tiden... syns jeg... tror jeg... :)
Det er også derfor jeg ikke har blogget de andre dage her og kun havde tid til den kedelige musikjulekalender... Eller, det virkede på mig som om den var det for jer.. Det er også ok. Jeg kom jo heller ikke med noget andet. Ikke så tit i hvert fald. Nåh, og det værste er næsten, at jeg har på det sidste, lige inden juleferien og sådan, ikke engang har haft det store at tage mig til... Det er måske bare derfor, jeg føler jeg ikke har passet tiden, fordi der ikke var noget "fornuftigt" at bruge tiden på, og derfor troede jeg at jeg glemte/undlod de fornuftige ting... - som jo slet ikke var der ?
Hmm...... Men. Idag har jeg da mange planer, som I kan se :)

Så jeg er også, i de her to dage uden blogging, kommet frem til, at jeg altså ikke behøver at have et indlæg hver dag! Som min mor læste i en eller anden netartikel, så venter Internettet i og for sig ikke. Men det er kun fordi, det ikke har nogen tid. Jeg mener, der sker ikke noget ved, at bloggen ligger i hi et par dage..! Den overlever nemlig, den ligger bare kun i hi, den er ikke død, bare fordi jeg glemte at opdatere den.
Jeg kom også til at tænke over det der mad blogpause osv., da jeg læste dette indlæg... Det er også godt til andre ting end at tænke over blogpauser, syntes jeg ;)

Måske skulle jeg ikke skrive mere om dette nu, selvom der nok er mere, men så kommer det jo bare en anden gang! ;)

Billede nr. 2 er forresten et jeg lavede til foto en af de første gange. Jeg er rigtig vild med det, og det hænger over mit skrivebord :P

Go' fredag, det er jo faktisk weekend nu, nu jeg tænker over det. Vi har også haft en halt anden uge i skolen denne uge, har nemlig haft termins prøver, men de er endelig slut nu :)
3 hverdage til ferie - og kun én rigtig skoledag tilbage;)

4 kommentarer:

Mona sagde ...

selvfølgelig behøver du ikke lave et indlæg hver dag, det skal jo ikke blive til en pligt at have en blog, jeg lader den bare stå hvis jeg ikke har noget at sige eller vise og sådan er det bare (: man skal jo også havet tid til det virkelige liv (;
husk at deltage i Aussie konkurrencen på vores blog! xmona

Gunilla sagde ...

Hehe nej ved det godt X)
Ja så den godt, overvejer baare liige hvad der skal stå ;)

TONJE sagde ...

bloggen skal være lystbetont. Du må ta det i ditt eget tempo. det er ingen som kan kreve noe annet! glad for at du har funnet litt å henge fingrene i! gleder meg til ferie jeg også!:)

klem klem!

Tonje

Gunilla sagde ...

Ja du har ret ;)