1. jan. 2011

1.1.11

Dette er mit outfit fra igår, som altså blev en helt fin aften :) Skal også lige vise jer nogle billeder senere af den mage store og flotte buffet, der var der. Den var for vild!
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Nå, men outfittet bestod af en genbrugsnederdel brugt som (stropløs) kjole med vintage bælte i taljen, min nye Bik Bok cardigan, et par almindelige strømpebukser, mine Føtex-wedges og en slinterny clutch som jeg faktisk købte på dagen! Skal nok vise et bedre billede snart! Er nemlig bare SÅ glad for den.
Faktisk ved jeg ikke helt hvorfor, men jeg formår åbenbart altid først at få taget "dagens-billeder" så sent at jeg er helt træt at se på, altså... Liidt fjollet :P
Detfor er lyset heller ikke det bedste, men det er det jo generelt ikke i de her mørke tider..
Det ligner også at jeg har fået et blåt øje på næstnederste billede, men et er bare en skygge :)
Og se lige mit hår! Hår lavet frisuren før, for den er bare så fin, syntes jeg, men det er begrenset for hvor tit den er passende at have, men i aftes skulle det så være;)
Mine negle får I også at se snart. Der er vist en hel masse ting jeg skal vise jer nu, har også købt flere ting igår, som I skal se. Hmm, den tid, den tid.. Og tja, nu vi snakker om tid- så er tiden da gået hurtigt i 2010 syntes jeg, jeg mener, nu er det allerede 2011!!!
Go 1. i 1. '11 :P

4 kommentarer:

Cecilie sagde ...

Love your hair! - godt nytår.

Xoxo
Choicewithnoise

Gunilla sagde ...

Tak, det er dejligt at høre! ;)
Selvtak i lige måde :)

Anonym sagde ...

Eeeej virkelig fint hår! :-)

Gunilla sagde ...

Eeej mange tak! ;)