28. mar. 2011

En kæmpe tak bøger, ja!

Photobucket
idag vil jeg prøve at lave et lidt (meget?) kort indlæg, da jeg tit syntes jeg laver nogle reeeet lange nogle ;) do you agree? :) og læser I alt det jeg sludre om, når det er? :)
idag skal jeg faktisk lave en maasse lektier, men når vist kun fransk og lidt kristensom/religion og måske at begynde på lidt engelsk stil, så betyder jo altså at jeg også skal lave en masse lektier imorgen. fedt ikk. men det burde man jo nok egentlig gøre hver dag, bare lidt, sådan at man ikke kom hverkan bagud eller "bare" får stress over dem. Og så jeg kan vænne mig til gymnasiet;)

Her er alle mine skole bøger, blev faktisk selv lidt overrasket over hvor mange der egentlig er. eller vent, der mangler stadig lige endnu én ;)
PhotobucketPhotobucket

6 kommentarer:

Mette sagde ...

Hele mit spisebord er fyldt med bøger.. De kan give en del rod ;)

Quyen sagde ...

Gymnasiet = flere lektier, ja. Men det er heller ikke aaaltid at jeg laver lektierne her (skal lige siges jeg laver mindst 95%, heh). Men nyd nu pjækkeriet så længe det varer. ;)

Læser dem ikke altid, men læste f.eks. dit forrige.

Lærke sagde ...

Haha :D
Skolebogen 'Forårets store trendbibel'..
Gid VI blev undervist i det! (:

Gunilla sagde ...

Mette: Haha ja, det er mit oftest også, men prøver nu at hold det ryddet;) det går sådan ca halvdelen af gangene :D

Quyen: Ja det jo det ;) haah det hører jeg fra alle; pjæk så længe du kan i 9.! ;)
Nå det da dejligt at høre :)

Lærke haha godt set, tænkte godt over om I mon var nogen der var vakse;) tjah, det bliver vi desværre heller ikke, men den lå liige i samme bunke :D

Anonym sagde ...

Jeg prøver også at "vænne" mig til at lave lektier så meget som muligt, så jeg er mere klar til gymnasiet (ikke at jeg ikke laver lektier i forvejen, men du forstår ikke? :-)).

xx

Gunilla sagde ...

Sofie: Hehe, jo forstår dig godt ;) Og ja, det er vi vist nødt til ;)