4. maj 2011

tssk...

PhotobucketPhotobucketPhotobucket
GUD! Hvor har jeg aldrig nogensinde før haft en dårligere afgangsprøve! Eller, altsååh, jeg ved jo ikke hvad min karakter bliver osv., men for vist nok for første gang i mit liv ikke nået + kunnet finde ud af alle opgaverne... Det var matematik, som jer der selv er igang med prøverne sikkert godt ved (;
Puuh, nu skal jeg heller ikke gøre det værre end det er... Gjorde jo mit bedste, som min lærer også sagde til mig jeg skulle gøre, 5 min før prøven var slut. Hvad skulle han også ellers have sagt?
Nåh, så er det godt jeg kun skal have matematik B når jeg kommer i gymnasiet. Nej! Tsssk, siger jeg bare.
Nå, nu gider jeg ikke tænke mere over det. Det er slut prut finale, og så har I også hørt om noget af det der ikke er så godt, i en bloggers liv :) - Kom til at tænke på grund af frk. Martinys indlæg her! Syntes I skulle læse det, det er meget fint :)
Så vil jeg også samtidig bruge indlægget på at vise jer et par (tusind) fjollebilleder af fire postkort, brugt i mange kombinationer.. :)
Hvordan klarede I de to mat-prøver? ;)

// Edit: der skete et eller andet med photobucket, så I må lige starte med 3 billeder. Der er mange flere, men de kommer forhåbentlig en anden gang (:

2 kommentarer:

Rikke sagde ...

Jeg HADEDE problemregning! -.-

Gunilla sagde ...

Me twice! SÅ meget :/
:D