15. jun. 2011

Fresh, Fri og Færdig med Folkeskolen

Photobucket
Det er mærkeligt! OG dejligt! MEGET DEJLIGT, hvis jeg skal være ærlig! ;)

Nå, vil vise et outfit for en uges tid siden. Elsker shorts'ne, de er et mix af vintage og DIY, i og med at jeg fandt dem som bukser i Tøjbytteren, og så klippede jeg dem og foldede dem op :) De er elefantastiske, lige udover at de buler rigeligt når man sidder ned. Det må jeg lige leve med ;)
Har btw en million 'omsynings-projekter' - i hovedet! De er desværre ikke blevet sat i aktion endnu.... tsk... det må jeg gør her i ferien. Mange af dem er nemlig bukser/jeans der skal klippes til shorts, og det er jo sådan set nemmere end nemt, hvis ikke det ar fordi de også enten lige skal lægges ind eller ud... Såh, det er alligevel et lidt større arbejde. Men det vil være godt givet ud at bruge min frihed og fritid på det, inden vi skal rejse! :)

Nåh ja, glemte lige at fortælle, at jeg fik 7 i dansk idag. Ved ikke hvad jeg syntes om det, i førrig eindlæg skrev jeg jo lidt om det. Et 10 tal ville have været perfekt. Men sådan er det jo altid. Og jeg har vennet mig til det nu, og så er det bare sådan, og er også lidt ligeglad nu, for nu har jeg ferie! For real!

6 kommentarer:

Quyen sagde ...

Hahah, den følelse kan jeg tydeligt huske! :D

Gunilla sagde ...

Haha, den er også meget speciel ;D

Thea sagde ...

Kan selv huske da jeg blev færdig med folkeskolen (lol nu lyder jeg virkelig gammel), men det var fandme en fed følelse!!! :D
hvor må det være skønt, at have ferie nu.
jeg kan ikke vente til tirsdag hvor jeg er færdig !

og tillykke med de fine karakterer :D

Gunilla sagde ...

Hej Thea. Tak for kommentaren :) Er selv vild med din blog ;) Nåh, ja mand, det er en lækker følelse, som ikke er trængt helt ind endnu;) og tak. Hold ud til på tirsdag :)

Thea sagde ...

tusinde tak, det er rigtig dejligt at vide at folk læser med :D
og ja jeg har holdt ud men lige nu kilder det fandme i hele kroppen fordi jeg om under 12 timer står med hue på :D

Gunilla sagde ...

Hehe ja det kender jeg godt ;P Årh hvad, det kan jeg sgu godt forstå! Held og lykke/ ha en lækker dag/nat! :D