18. jun. 2011

L'outfit du jour

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket
Et dagens outfit, som rent faktisk er dagens! :D Det er ved at blive en sjældenhed, syntes jeg... For mig altså (:
Idag har jeg mest af alt bare stenet Sex and the City boxen, ligesom igår, i forgårs osv... ;)
Min pc gad i lang tid ikke at afspille film, så nu hvor den igen, på magisk vis, godt kan, udnytter jeg det til fulde, at jeg også har tid! :)
Earcuff'en er ny. Fik den af min mor i onsdags, fordi jeg havde min sidste afgangsprøve. Eller bare én, for hun giver mig jo som bekendt små gaver for hver og en, agtigt... Hæh.. Nåh, men den er ret sej, syntes jeg ;)
Øv, en dårlig nyhed er, at min højre arm kraftperkme (sorry) er begyndt at gøre ondt igen, som den gjorde helt fra da vi havde projektuge (i februar!) og det var endelig gået væk, nok fordi alt det her prøve noget gjorde, at jeg ikke havde brug for at skrive så meget og sådan noget.. /: Og ja, ved godt det er random information for you, men ud måtte det, høhø ;)

BTW: hvad syntes I om headeren???? :) (se forrige indlæg for hvad jeg selv syntes, selvom ejg er lidt mere på nu :) )

9 kommentarer:

Anonym sagde ...

Rigtig fint outfit, og hvor er jeg dog vild med earcuff´en - hvor er du heldig! :-) Jeg er ikke ligefrem den bedste selv til at lægge outfit-billeder på min blog :-)

xx

Gunilla sagde ...

Hehe tak, det er godt at høre ;) hehe, må indrømme det er længe siden jeg har været forbi din blog, men jeg syntes da (dengang :D) at du var go til det ;) !

Camilla sagde ...

WOUW nice outfit! :D
Hey Gunills hvordan får du dine billeder så store?

Gunilla sagde ...

Hehe takker :)
Pyh, det er en længere forklaring. Lige nu bruger jeg Photobucket.com, men på nogle punkter irritere den mig mere, end den gjorde da jeg startede med at brude det. Så når jeg får taget mig sammen til at kigge på andre "billede-behandlings-sider" så vil jeg afprøve dem. Men prøv dig frem med photobucket, det virke jo!;)

Quyen sagde ...

Den er ret fed den earcuff. Hvor er den fra? :P

Copenhagen Photos sagde ...

JA, den er vildt fed. Rowdy!

Gunilla sagde ...

Quyen: Tal :)Udover at den er fra min mor, så er den fra en genbrugs butik der hedder Used i KBH et sted. Earcuff'en er dog ikke genbrug :)

Cph Photos: Hehe takker ;)

Michelle sagde ...

Sikke en fin earcuff - perferkt til sådan en som mig, der ikke har huller i ørene.

/Michelle

www.ohyouprettythings.dk

Gunilla sagde ...

Jo tak, og ja ikke?! :) Ja der er du heldig med "den nye mode" ;D