28. dec. 2011

{*}Hej!Vil lige sige hej* og lave lidt status, nu her hvor jeg er kommet hjem fra Spanien :)
Kom hjem igår eftermiddags, havde et par timer hjemme inden jeg mødtes med Pernille og tog til julefrokost med min klasse - eller 6 andre fra klassen, mange blev vi ikke ;) Hun sov hos mig, og her ved tolv-tiden ringede Dina så og vækkede os, fordi hun var på vej, så vi lige kunne være lidt sammen. Har savnet dem mens jeg var i Spanien, og de skrev også begge at de savnede mig, og så var det jo bare endnu dejligere at se dem! Vi lavede ikke rigtig noget, men det var hyggeligt alligvellet, og da de tog hjem fortsatte jeg med at lave ingenting, og det er nu også meget dejligt. Sidder og vælger de bedste billeder ud fra ferien, som jeg vil bruge en billeddagbog herinde om et par dage, I guess :)
I skal jo også se mine køb og julegaver, selvom jeg ikke har fået dem alle endnu ;) Har I haft en god jul og fået det I ønskede jer? :)

2 kommentarer:

Quyen sagde ...

Men Spanien er nu også lækkert ;)
Glæder mig til at se dine gaver.

Har fået det, jeg ønsker mig allermest; en ny mobil. Og så fik jeg en del, der skulle byttes. Nu har jeg tilgodebevis til matas på over 400 kr. Det er nu ok, hahah.

Gunilla sagde ...

Ja, Spanien er klart lækkert ;)
Årh lækkert, en ny mobil kan man altid bruge, og ditto gavekort til matas, hæhæ ;)