19. dec. 2011

Spain!

Sidder og sorterer musik på min iPod, ((og stener blogs/tumblrs/facebook)), for vi skal jo til Spanien imorgen. Meget meget tidligt. Vi skal flyve kl.7 = vi skal være derude kl. fucking 5 = vi skal aaaalt for tidligt op. Jah...
Jeg vil lige fortælle jer et par "praktiske" ting, eller hvad man skal sige... :)
I ved det sikkert godt, men til næste år, marts vistnok, har jeg læst, at Google Friend Connect ikke findes mere, så derfor ville det jo være smartness, hvis I fulgte mig på bloglovin', har også et link ude i sidebaren. Er i hvert fald selv begyndt at følge alle mine maange yndlingsblogs overthere :)
Og så til den der fine fine titel som Årets Blogger Babe, hvor jeg jo undrede mig lidt over det med "kærestens krøllede skjorter", så fandt jeg ud af at det bare var en standard beskrivelse. Og derudover er pakken nu på vej til mig, men under juleomstændighederne kommer den ikke liige med det samme..
Jeg lavede jo en tumblr for noget tid siden, så lavede jeg en "billedeblog" fordi jeg var idiot til tumblr, men nu har jeg altså forsøgt mig frem, og jeg ville blive meget glad, hvis I gad kigge forbi, den hedder En del af livet, ligesom bloggen. Linker også til den ude i sidebaren ;)
Nåh, sikke en masse ævl og kævl jeg fik sparket af der, nu vil jeg ordne de sidste ting mht til rejsen i morgen, og ellers spise noget honningkage, som jeg fik lokket min søde moar til at købe idag, da vi var nede i centret. Kys og god jul, hvis jeg ikke tjekker ind inden! ;)

3 kommentarer:

Mette sagde ...

Elsker virkelig oh land! ;) Rigtig god jul!

Lulleh sagde ...

Hej Gunilla :)
God tur til Spanien. GFC stopper kun for dem, der ikke har blogspot.. altså ikke dig, kan jeg se :)

Gunilla sagde ...

Mette: Oh, det gør jeg virkelig også ;) Tak og lige måde! :)

Lulleh: Aaah, det da meget godt at vide :) Og tak, og god jul! ;)