21. feb. 2011

Mobilos + tanker om et nyt projekt

Photobucket
Billede fra min mobil første dag i sommerferien sidste år - dvs INDEN jeg smed los mobilos in da' wc! (nooo)
Uuh det var tider. I want summer! ♥
Har forresten slet ikke fået brugt de her strømpebukser nok, nu jeg tænker over det, men de er jo også travlet på nulkommefem. Og er fra Pieces, altså ikke at det er noget dårligt i sig selv, syns bare I skulle vide hvor de er fra. :)
Kan egentlig ikke huske formålet med dette indlæg, men tror jeg havde tænkt mig at poste en masse (fjollede) billeder fra min mobil, men blev sgu for doven da de jo skal ænders i størrelse osv!! :D
---
Havde egentlig tænkt mig holde det hemmeligt lidt endnu, men igår oprettede jeg en ny blog; En del af livet, som faktisk skal fungere som en såkaldt tumblr, men da jeg prøvede det og fandt ud af at jeg var spasser til at håndtere det, blev det til en blog, hvor jeg også kan have større billeder:)
MEN så kom jeg til at tænke, at nu var der er ikke mere "BananaJeans" tilbage. Men det er der jo. Og det bestemmer jeg helt selv, så hvad af bekymringer behøver jeg gruble over? Joo, det var såmænd bar eden følelse jeg fik. Punktum.
Så derfor ville det være lækkert, hvis I, kære læsere, gad kiggeforbi min billedblog og så skrive (i dette indlæg) hvad I syntes om, om jeg overhoved skal bygge videre på den eller om jeg "bare" skal poste inspirations billeder her på denne blog. Men det er jo ikke bare/kun inspirationsbilleder, det er ,ligesom bloggens navn, billeder der skal illustrere alt hvad livet indebærer. Hmm, tænke tænke..
Det kunne være fedt, hvis I gad sige jeres tanker om mit lille projekt, men jeg kan self ikke love noget, men det ville være dejligt med lidt feed back! Samtidig tænkte jeg også lidt over det Alberte sagde her om sit forhold til hendes blog efter at hun oprette bloggen Luft, som I sikkert har hørt om. Jeg blev nok bange for at jeg skulle få det på samme måde som hende. Og det var altså inden jeg læste hendes indlæg!
Nåh! Nu tror jeg ikke jeg har mere på hjerte for denne gang, og puha, sikke en masse jeg også fik kradset ned dér, det gør også helt ondt i min "handicappede" hånd/arm ;D

Lige nu drikker jeg to og spiser appelsinchokolade (mums) og lytter til det tv min moder ser ;) hygge♥

PS.: TAK fordi I magtede at læse alt dette! :) *taknemlighed*

6 kommentarer:

slåinmejifolie sagde ...

yes it's amazing! i think i'll post the results on flickr.. maybe. it's from my school, my teacher borrowed it to me and i'll keep it til' may.

take care!

Trine sagde ...

hvor er de søde de der! :D

Gunilla sagde ...

slåinmejifolie: ooh nice, wish I had such a teacher ;)

Trine: hehe jo tak ;)

Quyen sagde ...

Jeg synes nu det virker som en god idé med en blog kun med billeder. Men jeg forstår ikke helt, hvorfor du ikke bare opretter en tumblr? heh. :)

Gunilla sagde ...

Heh, det var jo også meningen med en tumblr, men jeg var bare idiot til at "designe" den osv, det gik bare ikke... Skyder skylden på mit engelsk (eller mangel på samme) desværre. Men jeg har somend også lavet en; endelaf-livet.tumblr.com, men den regner jeg ikke med at bruge:)

Gunilla sagde ...

Og hey, fedt du er med på idéen forresten!! ;D