22. jun. 2011

Should I... ?!

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket
Credit to:
[collage] welcomestalkerr (can't find link anymore?) + Oculaire
??
weheartit
??

De her billeder - og mange flere- har givet mig en gevaldig lyst til at farve spidserne i en cool unaturlig farve! Bare ikke tisgul, selvom tøsen på 2. billede jo er ret hot. Tænker mere på enten lilla, blå/turkis, grøn eller måske pink. Når jeg spørger andre siger de ellers med det samme: 'PINK!', men er mere til den blå-lilla tone... Så ja, det er egentlig dét spørgsmålet er, for ved at det skal være! ;) det blir vel her i sommerferien en tid.. spændende!

Idag er det 'dimensionsdag' (eller translokation eller whatever), I skal nok få et outfit på et eller andet tidspunkt ;)
Har også mange flere billeder med flot dyed hair, men dem må I vente med, ellers bliver indlægget lidt tungt, synes jeg.

Hyg jer, og nyd det hvis I også har dimension idag eller snart skal/har haft :P

9 kommentarer:

Nati sagde ...

Jeg synes det lyder vildt nice! Tror også det ville klæde dig :)

Anonym sagde ...

Det ville også være fedt, hvis det blev blandet med to farver som på billede nummer et! Men ellers synes jeg at lilla ville være rigtig pænt. Husk også at tænke på hvilke farver du går i som tøj :))

Gunilla sagde ...

Nati: Hehe ja ikke ;) og tak!

Anonym: Ja, det har jeg også overvejet, det ser jo også fedt ud! ;) Åh ja, godt du siger det, det skal jeg også lige have med i tankerne! :)

Danske Ditte sagde ...

Gør det! Det er sjovere at få det lavet, end at sidde og ærgre sig over det. Det ser så rocker-fed ud, når nogen har farvet spidserne på deres lange lokker! Hvis jeg havde langt hår, så ville jeg være total game - især her til sommer! :-D

Gunilla sagde ...

Haha godt at høre du er så på :D men hvad med det nederste billede, godt nok af en mand, men man kan også md kort hår ;)

Danske Ditte sagde ...

Mit hår er en del længere end det nederste billede, men min længde passer ikke rigtig til projektet, så jeg vil vente til det er blevet noget længere, og så vil jeg sgu gøre det! :-D

Gunilla sagde ...

Haha okay, ja gør det! ;)

MichelleBach sagde ...

Jeg synes, det er mega sejt, og regner selv med at eksperimentere med det (til min kærestes store fortrydelse - det er, hvad han kalder for, "pigepænt").
Jeg satser på enten grønt og blåt blandet eller pink.
Hvor vil du købe farven?

Mvh. Michelle

www.ohyouprettythings.dk

Gunilla sagde ...

Hov, der først din kommentar nu.. (:
Årh, aner det ikke, har slet ikke tænkt så langt endnu. Måske går jeg til frisøren, da mit mørke hår nok skal afbleges først... :) Gør det, også selvom det er til din kærestes fortrydelse ;) hehe