31. jul. 2011

DK

Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
(Kan I genkende hende her herfra? - Elsker når man finder forskellige billeder af samme "photosessions" )
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us

Lige lidt inspirationsbilleder. Lækre billeder blir man jo aldrig træt af.

Credits: 1-2) via Jimi&Dolly, 3+4) via fucktherules, 5) Haw-Lin.

Så var det jo, at jeg kom hjem. Sent i går aftes. Er ret træt, men har da fået pakket det meste ud og har endda lavet lidt hjemme wellness bestående af det basale: hårfjerning og ansigstmaske, og vil senere lakere negle, tror jeg. Plager også min far om snart at klippe mit hår (jojo, det er skam ham, der klipper mig), meen han er jo også træt. Det trænger bare så sindsygt meget til at blive klippet, spalter for vildt... :D
Har ikk så meget sige mere, har ikke overført billeder endnu, men har planer om at se noget SATC senere ;) og ellers bare blive en del af den sociale verden igen, i form af ingen andre end Frk. Facebook ;)
Nåh jo, mht. til Facebook, så læste jeg i B.T. igår (fik den i flyet), at man kan downloade et program så man får den gamle (eller en der minder mere om en den nuværende) chat-funktion igen. Vil rigtig gerne for hader den der er nu, men der er jo selvfølgelig en risiko for ting der kan beskadige min pc, så ved sgu ikk om jeg tør.. Har I prøvet det? Hvordan gik det? Siden er btw HER!

2 kommentarer:

Marie My sagde ...

åh, hende den rødhårede og hende på det sidste billede er godt nok nogle flotte piger!

knus, Marie My fra www.nemesisbabe.blogspot.com

Gunilla sagde ...

Jah ikk!! ;)